2 szklanki mąki naleśnikowej bezglutenowej
1 szklanka mąki kokosowej (ciasto wyszło słodkie)
zamiast serka waniliowego 20dkg twarogu owczokoziego rozciapanego z mlekiem Quinoa (też słodkawe)
proszek do pieczenia biovegański z kamienia winnego:) (przesadziłam z ekologią:)
lukier - cukier puder i mleko j.w, ale chyba lepszy byłby sok z cytryny
Weekendowe śniadanie. Rösti ziemniaczano cukiniowe z jajkiem w koszulce, ze
szparagami i z szybkim sosem.
-
Jestem wielką miłośniczką placków rösti czyli szwajcarskich placków z grubo
startych gotowanych dzień wcześniej ziemniaków. Lubię też wersje mniej
kla...
4 dni temu
4 komentarze:
apetycznie się prezentuje
smacznego
Zdrowo i estetycznie. Smakowało Wu?
Tak! Bardzo!
Dziekujemy:)
Prześlij komentarz