Caprese. Bezmięsna i super łatwa przystawka
-
Tak jak pizza Margerita zestawem kolorów przypomina włoską flagę. Pochodzi
z południa Włoch. Stała pozycja kuchni włoskiej. W sumie nic nowego. Jest
doskon...
1 dzień temu
13 komentarzy:
Super! :) Nie ma lepszego hobby!
Czy to slynna pidzama Wu?
W moich wyobrazeniach byla klasyczna, pasiasta:)
AA
No i świetnie!
Książek spore kupki, jest co oglądać :-)
Biblioterapia:)
Hmm... Chyba dobrze, prawda? :)
nooooo:)))) doskonale!!!!
U nas klasycznie nie jest:) To pidzama na lato i niestety już jest w niej chłodno, poza tym materiał sztuczny,trzeba często prać...a na zmianę się nie zanosi, dzisiaj suszyliśmy pidzamę żelazkiem, bo nie chciał czekać...
Dziekujemy Oli, część książek wyslemy na Litwę, czy gdzie tam będzie trzeba:)
To dobrze, nawet samo oglądanie obrazków rozwija, jak widzę po swoich nieczytających jeszcze wnuczkach.
Miłego, ;)
Czyta czy tylko przegląda? :*
a tego nie wie nikt:) bo niby nie czyta, ale po internecie lata, gry obsługuje, metoda prób i błędów i czytanie globalne na pewno:)
świetne zajęcie, dobrze zajmuje
Prześlij komentarz