Tatar z surowego tuńczyka
-
Jutro krótko o tym od czego naprawdę zależy kolor skorupki surowego kurzego
jaja?
Może coś eleganckiego na wielkanocny stół? Wprawdzie za surowego tuńczy...
9 godzin temu
10 komentarzy:
Ja nie jem mięsa pasjami od 5 lat. Jakoś zleciało :]
W następnym sezonie postanawiam hodować w doniczkach jalapenos. Z tęsknoty za prawdziwym ciepłem.
My chodujemy jakies małe papryczki ale w tym roku mizerne były, lato deszczowe na Kaszebach, wietrzne...
Gratuluje pięciolatki, ciekawe ile my wytrwamy:)
Piekne te poziomki...
Serdecznosci
Judith
nieźle, u nas już dawno ich nie ma.
malinki? są?
mniam! ale smakora robisz! :P
Ta ostatnia poziomeczka... Szkoda lata!
A za kilka miesięcy... WIOSNA!;)
"o żesz, gdzie je znalazłaś" ja też poproszę... :)
Kiedyś miałam za oknem dzikie wino i jesienią też było takie piękne...
Prześlij komentarz