Caprese. Bezmięsna i super łatwa przystawka
-
Tak jak pizza Margerita zestawem kolorów przypomina włoską flagę. Pochodzi
z południa Włoch. Stała pozycja kuchni włoskiej. W sumie nic nowego. Jest
doskon...
7 godzin temu
10 komentarzy:
???? Ze niby co z nimi robic???? bo ja do tej pory myslalam, ze gotowane tluczone sluza do jedzenia;/
Czy to inszy wariant roztłuczonych liści z kapuchy?! Na wszystkie bóle i swędy?
gorące okłady na obolałe ciałko?
w trakcie powtarzaj swoje mantry - szybciej zejdzie czas :-)
Pozdrawiam Clou
lekarstwo na zatoki, przykładaj do czoła lub policzków, musi byc gorące!
Nooooooooo... sposoby babuni jak zwykle niezawodne;)
Pierwsze słyszę :) Skutkuje?
Skutkuje, tak ze trzy do pięciu razy dziennie trzeba, ja się ratuję, bo nie powinnam już łykać antybiotyków :( niestety jutro w pracy raczej kartofelki odpadają:(
Też nie wiedziałam :-), ale skoro już wiem, życzę udanej kuracji. I zdrówka tak w ogólności.
o no proszę.
tego nie znałam.
a próbowałaś parowki? w sensie gorąca woda w misce z olejkiem, plus ręcznik na głowę?
Słyszałąm,że najlepiej to w woreczek lniany nasypać soli morskiej, podgrzać to w mikrofali i to przykładać, ciepłe, ale nie gorące, bo naczynka popękają. A najlepiej zainwestować w lampę "infrarhot".
Miłego, ;)
Prześlij komentarz